aanbod-en-service

Bij Fiber Decor kan u – zowel als particulier, klein bedrijf als industrie – terecht voor machinaal polyester spuitwerk voor de aanleg van uw zwembad, vijver of voor andere projecten, zoals dakbedekking en terrasaanleg. Door onze efficiënte spuittechnieken kunnen wij ons een hoge standaard opleggen op vlak van snelheid en kwaliteit bij het afwerken van projecten, die bij manuele uitvoering veel moeilijker na te komen is.

Bij Fiber Decor kan u voor elk project terecht voor een totaalconcept: van het ontwerp tot de volledige uitvoering en een vlotte en efficiënte afwerking. Wij hebben al jarenlang ervaring met waterprojecten zoals decorbouw, het maken van rotsen, 3D-figuren of kunstplanten voor binnen en buiten en nog veel meer. Achteraf kan u altijd op ons rekenen voor een snelle en degelijke herstelling, zowel boven als onder water.

Bovendien kan u ook een beroep doen op onze kennis en ervaring op het gebied van epoxy vloeren en mallenbouw. Heeft u nog vragen of opmerkingen omtrent onze activiteiten en service? Of wil u gebruik maken van onze expertise voor het beantwoorden van een praktische of technische vraag? Aarzel dan niet om contactmet ons op te nemen.