decoratie-rotsen

Rotsen, decoratie en originele decors voor winkels en promotie

Bent u op zoek naar een spectaculair decor in 2D of 3D voor een film, pretpark, winkel, TV, themadag, promotiestunt of andere gelegenheid? Bij Fiber Decor vindt u precies wat u zoekt. Wij werken met verschillende materialen – afhankelijk van de toepassing – en bieden u een totaalconcept: van het ontwerpen achter de tekentafel tot het realiseren in ons atelier en de volledige afwerking ter plaatse.

Speciale technieken in de decorbouw

Met onze rotsen en andere decoratie brengen wij een stukje natuur op alle denkbare en ondenkbare plaatsen, al dan niet met een gestuurde waterval. Onze speciale technieken maken de rotsen geschikt voor de voedingsindustrie, elke zwembadomgeving en allerhande binnen- en buitentoepassingen.

Heeft u al dan niet tijdelijk decoratie nodig? Dan is ook de huur van een decor mogelijk. Een aantal van onze decors zijn ook te koop.

Kunstbloemen, kunstplanten en kunstbomen voor binnen en buiten

Kunstbloemen, -planten en -bomen: advies, productie, import en export

Omdat natuurplanten snel verwelken en een streng onderhoud vereisen, zijn kunstbloemen- en planten vaak de ideale oplossing. Bij Fiber Decor kan u terecht voor advies, de productie van kunstplanten en –bloemen aan de beste prijzen en de import en export ervan.

Al onze kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen zijn vervaardigd uit kunstzijde van de beste kwaliteit en op zo’n manier geconstrueerd dat ze niet te onderscheiden zijn van echte planten. Onze projecten in verband met kunstbloemen, -bomen en –planten variëren van de creatie van eenvoudige potplanten tot het scheppen van een volledige interieurdecoratie.

Naast ons assortiment aan kunstplanten voor binnen hebben wij ook een gamma kunstplanten speciaal voor buiten. Deze zijn vervaardigd uit hoogwaardig plastiek en heel natuurgetrouw.

Deze planten zijn bestand tegen zon, regen en wind en dus de ideale oplossing voor omgevingen waar echte planten geen overlevingskans hebben.

Neem vrijblijvend contact op met Fiber Decor met al uw vragen over het plaatsen van rotsen, decors en decoratie of het vervaardigen van kunstplanten.