3d-figuren

Van ontwerp tot plaatsing

Voor onze 3D-figuren tonen we ons graag van onze creatiefste kant. De combinatie van onze creativiteit met onze professionele polyestertechniek zorgt voor een kwalitatief en bovenal leuk resultaat. Fiber Decor biedt u een totaalconcept aan voor de creatie van 3D-figuren: van het ontwerpen, sculpteren, polyesteren en kleuren tot het plaatsen en aanpassen van de technieken.

Exclusief ontwerp202.jpeg

Fiber Decor maakt unieke figuren voor zwembaden, peuterbaden, pretparken, kermisattracties en reclamedoeleinden. We zijn gespecialiseerd in het exclusief ontwerpen en vervaardigen van 3D-objecten. Het thema kan u helemaal zelf bepalen of kan in overleg met ons worden bedacht.

Decoratiefiguren voor zwembaden

Een van de meeste gevraagde toepassingen zijn kunststof decoratiefiguren of losse glijbanen voor aan het zwembad. In deze toepassingen kunnen we ook onze spuittechnieken verwerken. Voor onze kleinste vrienden hebben wij 2 glijbanen AIB-Vinçotte, gekeurd en verkrijgbaar in elk RAL-kleur. In onze galerijen kan u onze verschillende zwembadcreaties bewonderen. Mocht u toch nog vragen hebben, kan u daarmee altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met ons.