zwembaden

Polyester zwembaden: voor privéwoningen en openbare ruimten.

Zwembadbouw is één van de hoofdactiviteiten van Fiber Decor. Ook voor de herstelling van uw zwembad kan u bij ons terecht voor een vlotte en efficiënte service.

Wij leggen polyester zwembaden aan voor particulieren maar u kan ons ook inschakelen als bedrijf of industrie voor grote projecten.

Wil u iets meer weten over onze werkwijze? Lees dan verder op deze pagina, bekijk onze fotogalerijen of neem vrijblijvend contact op met ons.

(tekst gaat verder onder gallery)

Waterdicht polyesteren

Met onze mobiele polyestermachine maken wij zwembaden op verplaatsing waterdicht. U kan kiezen uit elke bestaande RAL-kleur en eender welke vorm. Trappen, douches en voetbaden, overloopgoten en rolluikbakken kunnen we volledig naadloos en op de ideale dikte spuiten met glasvezel en polyesterhars.

Mobiele werf

Om dit alles snel en efficiënt te kunnen realiseren, beschikken wij over een volledig mobiele werf. Om in de ideale omstandigheden te kunnen werken, plaatsen we zelfs een tent en verwarming als de temperatuur daarom vraagt.

Lamineren

Wij kunnen lamineren op alle poreuze ondergronden zoals beton of bezetwerk en zelfs op mozaïek (mits de nodige aanpassingen). Achteraf kunnen we het laminaat betegelen of met mozaïek bekleden. We kunnen het ook voorzien van een antisliplaag.

Overloopgoten

In veel gevallen wordt de overloopgoot in een tweede fase aan het zwembad aangebouwd met grote kans van lekken, vandaar is het heel belangrijk deze overloopgoot waterdicht uit te polyesteren tot in de zwembadkuip, ook als er achteraf mozaik in het bad wordt gebruikt. Door de spuittechniek is het éénvoudig deze aan te leggen in iedere gewenste vorm en 100 % waterdichtheid te garanderen.