wie-zijn-wij

Fiber Decor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van industriële toepassingen, 3D-figuren, zwembaden, decors, vijvers en terrassen en het herstellen daarvan. Hiervoor is het bedrijf gespecialiseerd in een machinale spuittechniek voor de verwerking van polyester.

Fiber decor is een ideale partner voor al uw polyesterprojecten, van het ontwerp tot de eigenlijke uitvoer en afwerking, en heeft al talloze projecten op een creatieve manier tot een goed einde gebracht bij verscheidene klanten in heel de Benelux: particulieren, aannemers, architecten, studiebureaus, organisaties en industrie.

Geleid door een ingenieur biochemie zet ons gepassioneerd team van experts, met een flinke portie creativiteit en technische kennis, zich elke dag voor 100% in om van elk project een succes te maken. Door de techniek van machinaal spuiten wordt laswerk overbodig en kan Fiber Decor een snelle verwerking garanderen. Fiber Decor kan zich ook elk seizoen inzetten voor projecten. Wij zijn voorzien op koude wintertemperaturen door gebruik te maken van een verwarmde tent en de harsen te klimatiseren.

Meer informatie over onze werkwijze kan u op onze website vinden. Aarzel ook niet om vrijblijvend contactmet ons op te nemen.