industrieel

Fiber Decor werkt met polyester producten van profesionele kwaliteit geschikt voor industriële toepassingen. Wij beschikken over een heel groot assortiment van polyester, venylester, epoxy en andere soorten harsproducten bestand tegen hoge zuur-base concentraties, hoge temperatuur, UV-zonlicht en andere extreme toepassingen. Fiber Decor heeft ervaring met zowel nieuwe toepassingen als herstellingen of aanpassingen aan bestaande installaties.

Polyester is een hoogwaardige kunststof met bijzondere eigenschappen die ervoor zorgen dat het als materiaal veelzijdig gebruikt kan worden. Het is een sterk, duurzaam en onderhoudsarm materiaal met flexibel in te zetten in tal van mogelijkheden. Zoekt u een passende oplossing voor een probleem, dan hebben wij mogelijk het antwoord voor u.

Voor de industrie zijn wij gespecialiseerd in vinylestertoepassingen, flensen, opslagtanks, dichtingen en reparaties.

Chemisch ankeren81.jpeg

Soms is een traditionele mechanische bevestiging niet voldoende. In dat geval biedt een chemisch anker soelaas.

Chemische ankeringen worden door ons vaak toegepast tijdens de doorboring van de waterdichting bij het monteren van elementen in waterdicht laminaat.

Om onze waterdichting te garanderen, maken wij steeds gebruik van chemische verankeringen.

Mallenbouw138.jpeg

Polyester mallenbouw en kleiverwerking.

Mallenbouw – zowel grote als kleine stukken

Alles begint bij uw idee; alle stappen die daarna komen, kan u volledig aan ons toevertrouwen.

Wij doen zelf onderzoek, ontwerpen op basis van eigen studie, modeleren het origineel, mouleren en produceren uiteindelijk de replica’s. Al die stappen ondernemen wij met enorm veel aandacht, over welk aantal het ook gaat en of het nu om grote of kleine stukken draait.

Personeel met artistieke opleiding en kleiverwerking als basis voor mallen

Onze productie wordt gestart op basis van een polyester mal. Deze wordt vervaardigd door artistiek opgeleid personeel met behulp van een gedetailleerd en verfijnd ontwerp op basis van klei. Hierdoor zijn wij in staat om tot in detail nauwkeurige mallen te produceren.

Siternes, tanks en silo’s

Fiber Decor bouwt industriële toepassingen zoals siternes, silo’s, tanks en buffertanks. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het polyesteren en verstevigen van thermoplastische kunststof opslagtanks, siternes, silo’s, etc.